Ert företag kan boka oss!

 

Vi åker gärna ut och underhåller stora som små.

Vår styrka ligger i skapandet av nya och fräscha upplägg för varje kund. Vi kan erbjuda en rad olika lösningar för era behov. Allt från enskild artist till hela skräddarsydda shower för att göra ert arrangemang till en extraordinär upplevelse.

Oavsett om ni är ett företag med 800 medarbetare eller en förskola med 30 barn ger vi er en fängslande föreställning.

Vaudeville-Show

 

Innovativ cirkusunderhållning, uv-ljus, eld, komik, magi, dans och sång.  Vi anpassar helt enkelt Vaudevillen till publiken och väljer komiska, poetiska och spektakulära nummer som just era medarbetare vill uppleva.

Vi har uppträtt för bl a CCC, IKEA, Granngården, Konsumentverket, Färjestads Travsällskap och Värmlandsmuseum. Ni kanske har sett vårt uv-ljus-nummer som vi uppträdde med på RAMP 2010?

Familjedagar för företag

 

Oförglömliga minnen för stora och små.

 

Familjedagar för företag har blivit mer och mer populärt. Ni bjuder in de anställda med familjer till en familjedag med aktiviteter och trevlig samvaro.

 

Familjen får då en naturlig kontakt med företaget och kan träffa sin partners kollegor med familj under lättsamma former.

 

Med våra aktiviteter och shower skapar vi spännande upplevelser. Aktiviteter såsom lekar, jonglerings- och akrobatikworkshop, ansiktsmålning och naturpyssel går att kombinera med Mimulus-shower för en härlig och trivsam dag.

Vi erbjuder ekologisk och närproducerad mat som ni kan njuta av i en teaterinspirerad miljö. Mat, dekoration och underhållning i ett enda paket, som vi dessutom kan skräddarsy efter gruppens behov.  Det är vad Mimulus Event går ut på, att leverera en upplevelse som passar just ditt företag.

Vår absolut bästa marknadsföring är våra kunder, vi har bl a arrangerat evenemang för Hushållningssällskapet, Karlstads kommun, Alla Kvinnors Hus och KAU´s studerande.

 

Kontakta oss gärna för en offert!

Mimulus  -  Hösserud 320  -  65593 Karlstad