Nyhetsbrev Maj 2013

 

Mimulus har bivit godkända av Naturens Bästa!

http://www.naturensbasta.se/

Det är en märkning för ekoturismföretag och de aktiviteter vi gärna marknadsför är “Teaterhästen Backstage” och “En bäversaga”. Vi har som vanligt haft bombastiskt roligt (och det har hästarna och bävrarna också...) när vi skapat de här aktiviteterna och nu hoppas vi att de som kommer och upplever dem tycker att det är just så kul och lärorikt som vi vill att det ska vara.

 

Det har som vanligt blivit ganska trångt i uppdragskalendern under senvårförsommar.

Vi uppträder med Lilla Häxfaktor och gör en speciell hundvariant på Husdjursmässan

“Abrakadabra siktar mot stjärnorna” – Abbe och Wanda ligger i hårdträning.

I maj uppträder vi bland annat för seniorer och så är det förstås som vanligt en del marknadsdagar och event.

Vi ligger i startgroparna för att öppna caféet på Mimulus för sommaren som förut ekologiskt och närproducerat i möjligaste mån.

 

Unge Moril (Janas nya hund som är en picard) ska göra debut i vår sommarteater i en blygsam men betydelsefull roll. Träningen just nu går ut på att vara glad, inte gråta om matte försvinner utom synhåll och inte älska ihjäl alla andra skådespelare han känner.

 

Vi har satt ihop ett fantastiskt komplicerat rabattsystem för biljetterna till vår sommarteater  nej nu ljuger vi lite, men i alla fall lönar det sig att bestämma sig och boka biljetter i god tid  så titta på hemsidan och kolla redan nu när du vill komma.

 

I augusti ordnar vi för första gången CIRKUSTÄVLING för dig som drömmer om en framtid som cirkusartist. Mer information kommer men du kan redan nu boka den ? augusti för att komma till oss, antingen som tävlande (börja öva!) eller som publik.

Annars jobbar vi just nu mycket repetitioner för sommarens föreställning Häxfactor heter den och i den finns inslag av magisk castingshow. Djuriskt har vi än så länge en häst som spelar hund och en hund som spelar korp och en människa som spelar katt....

Glöm inte att kolla hemsidan och gilla vår facebookgrupp så får du med våra uppdateringar.

nästa nyhetsbrev kommer juni 2013

Mimulus  -  Hösserud 320  -  65593 Karlstad