Just nu är det vi som håller Mimulus igång:

Jonathan Fryxelius

 

Aktör, cirkus, texter

 

I tre år har jag varit instruktör för cirka 100 elever i Karlstad och Sunne. Jag älskar att skapa, oavsett uttrycksform, även om cirkus och teater är ett återkommande tema. Med humöret i topp och gasen i bott strävar jag efter att alltid höja kvalitén i allt jag gör.

Magnus Saldin

 

Musik, aktör

 

Improvisatoriskt lagd vandringsman i ton och stämning! Jag har ett mångårigt musicerande inom skiftande genrer bakom mig, tycker mycket om att kombinera och sätta ihop oväntade musikaliska element till en tillfällig och skör balans... Mimulus erbjuder en fantastisk klangbotten för musikens vilja att uttrycka sig genom mig!

 

Jana Himmel

 

Aktör, hundträning, produktion, kundkontakt, café

 

Jag har tränat hundar på fritiden i mer än tio år. Jag har tävlat tillsammans med min hund Hathil i agility, lydnad, freestyle och rallylydnad men nuförtiden är det mest teater som gäller. Hathil älskar att stå på scen och har på sätt och vis dragit ut mig i rampljuset. När vi inte jobbar med föreställningar ger jag kurser och utbildar andra hundägare i hur man gör om sällskaphundar till cirkusartist. 

 

 

 

 

Ari Himmel Regi, scenografi, kostym, aktör, djurträning, produktion, koordination Efter 20 års träning av islandshästar och ryttare har mitt kreativa jag tagit över. Jag har alltid tyckt om att kombinera musik, rörelse och scenografi och har satt upp en del hästshower och andra arrangemang. Jag har jobbat tidigare med skinnsämnad, arkitektur, snickeri och har hållit på med en del cirkuskonster på min fritid. Jag är intresserad i måleri, musik, gymnastik och dogdancing. Allt det där får jag nu jobba med dygnet runt och även layout och design. Heppa!
m

 

Eva Löfvenberg Aktör, hästträning, produktion, kassör, café Som utbildad pedagog är de olika former av lärandet för både djur och människor ganska centralt för mig. Mitt intresse för djur i allmänhet och hästar i synnerhet har gjort att jag sedan flera år har två islandshästar. Vi gillar att umgås med varandra på både teaterscenen och på fritiden. Jag är nyfiken på det mesta och gillar nya utmaningar. Förutom hästar och teater älskar jag att tillbringa tid på sjön i en segelbåt. m

Cecilia af Jochnick m

 

Aktör, texter, entreprenörsfrämjande

 

Jag jobbar professionellt med ord, som skribent och från scenen som folkbildare. Jag har ett förflutet som ridlärare och har tränat hundar i lydnad och för utställning. Dessutom är jag körsångare och fuskar som poet. Hos Mimulus har jag funnit ett sätt att kombinera och utveckla mina intressen och talanger på ett prestigelöst och inspirerande sätt. Dessutom älskar jag människorna och miljön! Inte minst att få träna cirkustricks med Merlin!

Sigurd Wapelhorst

 

Fotograf, ljustekniker, ljudtekniker, café

 

Som utbildad fotograf och mediedesignare är jag den som har hand om all tryckt reklam (och ibland önskade jag att det inte skulle finnas så många, stora, rörliga och otåliga motiv att plåta).

Under spelningarna brukar jag sitta inklämd i nåt hörn och sköta om ljus- och ibland även ljudeffekterna. Jag verkligen gillar att se en nöjd publik som trivs på vår gård. Jättekul också med all liv och förändringarna som får gården att växa.

 

 

 

 

Thomas Gustafsson Café, kassasystem m

Mimulus  -  Hösserud 320  -  65593 Karlstad